The Oooh-factor

Filosofie

Bij Léon Promotions geloven wij dat creativiteit en oog voor detail de sleutels tot succes zijn. Persoonlijk contact, aandacht voor u en duidelijk communiceren vinden wij belangrijk. Snelheid van werken met perfectie. Afspraak is bij ons ook ECHT afspraak. Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit.

The Oooh-Factor

Bovenstaande illustratie maakt duidelijk dat “Oooh” de reactie van uw relatie moet zijn wanneer deze een promotioneel geschenk van u ontvangt. In het enorme aanbod van promotionele artikelen, helpen wij u zoeken en geven creatief advies op maat, zodat ook uw geschenk ‘The Oooh-Factor’ heeft. Ons assortiment is eindeloos, wij leveren alles op het gebied van relatiegeschenken, promotionele artikelen, premiums en incentives. Ook voor volledig nieuw te ontwikkelen artikelen kunt u bij ons terecht. Met ‘The Oooh-Factor’ bent u altijd OPVALLEND ORIGINEEL.

9 Winnaars

“Welk artikel moet ik nou kiezen? Er is zoveel keuze, het assortiment is eindeloos, maar ik wil wel dat mijn actie slaagt.”

Met meer dan 20 jaar ervaring in de promotionele branch en klanten door heel Europa in verschillende bedrijfstakken kunnen wij een goede inschatting maken of een promotioneel artikel succesvol zal zijn. Met behulp van onze jarenlange expertise hebben we een selectie gemaakt van 9 “gouden kalfjes”. Dit zijn allemaal stuk voor stuk winnaars. Bij het maken van deze selectie hebben wij gekeken naar promotionele artikelen die over één of meerdere van onderstaande criteria beschikken:

  1. Succesvol gebleken in eerdere acties.
  2. De beste kwaliteit in zijn eigen productcategorie.
  3. Leuk voor iedereen.
  4. Bruikbaar voor iedereen.
  5. Veel exposuremogelijkheden.
  6. Momenteel heel trendy.
  7. Een hoog ‘hebben’-gehalte.
  8. Uniek in zijn soort.
  9. Wordt veel verkocht.

Bekijk de 9 winnaars