Referenties

Samenwerken met Léon Promotions? Lees hieronder hoe onze klanten dat ervaren.

Ruim assortiment, een snelle levering. Veel mogelijkheden en uitstekende service!

Nutricia Nederland B.V. (Levensmiddelen)
Bij Léon Promotions is afspraak nog echt afspraak. Altijd zeer snel een reactie of prijsopgave en kwaliteit en service staan hoog in het vaandel.

Oriflame B.V. (Cosmetica)
Léon is erg goed om juist die dingen te regelen die niet in de boekjes staan, waardoor we unieke cadeautjes kunnen geven aan onze reizigers. En dat ook nog altijd scherp geprijsd.

U-OV (Qbuzz B.V. - persoonsvervoer)
We wilde alle nieuwe huurders bij de sleuteloverdracht iets geven dat te maken had met duurzaamheid. Léon kwam met een aantal leuke ideeën. Onze huurders reageren erg enthousiast op de cadeaus.

ThuisVester (Woningcorporatie)
Bij Léon Promotions word je snel en adequaat geholpen. Léon denkt goed mee in oplossingen en een passend voorstel bij het beschikbare budget.

Mylan B.V. (Farmacie - geneesmiddelen)
Samenwerken met Léon Promotions is een verademing. Léon denkt mee om de beste oplossing te vinden. Daarnaast is hij proactief en neemt ons zo veel mogelijk uit handen zodat de materialen op tijd en in perfecte conditie geleverd worden. Léon kan goed voorspellen wat populaire promotionele items zijn en wij krijgen zeer positieve feedback van onze klanten, die vaak terug komen voor meer.

IDEXX Europe B.V. (Diergeneesmiddelen)
Wij werken erg graag samen met Léon en zijn daarom al jaren vaste klant. Hij weet altijd precies wat we nodig hebben en biedt ons kwalitatief en mooi materiaal.

Teva Pharma Belgium N.V. (Farmacie - geneesmiddelen)
Goede service, in combinatie met een goede kwaliteit en eerlijke prijs.

Orange Office B.V. (Kantoormeubelen)
Creativiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Léon Promotions B.V. denkt graag met ons mee en komen met leuke en creatieve ideeën. Daarnaast is de communicatie snel en duidelijk. De producten zien er erg mooi uit en worden positief ontvangen door onze klanten en prospects.

Bierens Incasso Advocaten (Internationaal advocatenkantoor)
Wij werken graag samen met Léon Promotions. Ze reageren altijd snel op een aanvraag, denken goed mee en de producten zijn van prima kwaliteit.

Agendia N.V. (Farmacie - diagnostiek)
Léon reageert altijd zeer snel op je aanvragen. Hij neemt nog even contact op om je exacte wensen af te stemmen en de offerte volgt snel. Hij doet wat hij belooft, levert volgens afspraak en de producten zijn van goede kwaliteit.

AbbVie B.V. (Farmacie - geneesmiddelen)
Léon doet wat hij belooft. Als je een verzoek bij hem neerlegt dan wordt het geregeld. De producten zijn van goede kwaliteit.

Abbott B.V. (Farmacie – medische voeding)
Gelukkig bestaan er nog steeds bedrijven die Service hoog in het vaandel hebben staan. Samen met de kwaliteit en creativiteit waarop Léon Promotions met je meedenkt is dit een bedrijf waar wij al lange tijd érg graag zaken mee doen. Wij kijken nu alweer uit naar de volgende opdracht.

Hanegraaf Keukens (Keukenbranche)